069744770 [email protected]
Select Page

Zašto da se obratim baš vama u vezi sa uslugom lepljenja tapeta?

Jeste li razmišljali kako da preuredite i ulepšate svoj dom na jednostavan, brz i jeftin način? Ako je odgovor da, onda ste na pravom mestu!

Možda će Vam biti zanimljivo: Kako brzo i jednostavno transformisati unutrašnjost kuće uz pomoc lepljenja fototapeta

Verovatno ste već imali loše iskustvo sa različitim majstorima, bilo da je to električar, vodoinstalater ili građevinski radnik. Vrlo često se dešava da kad Vam zatreba neka pomoć u domaćinstvu, potrebno je da zovete majstora. Onda se dogovorite sa njim, organizujete svoje dragoceno vreme. Na kraju kada dođe vreme da se odradi posao, a Vi ste spremni da dočekate majstora, u najboljem slučaju, on će da Vam javi (često sa zakašnjenjem) da mu je nešto iskrslo, te da ne može da dođe sada. A ponekad neće ni to da uradi. Onda je sve otišlo sami znate gde…

Zašto da se maltretirate, gubite vreme, energiju i živce?

Najbolje je da nas pozovete ili da nam pošaljete poruku da dogovorimo vreme koje Vam odgovara. Doći ćemo na Vašu adresu potpuno besplatno i zajedno sa Vama pronaći najbolje rešenje sa najmanjim mogućim troškovima.

Kontaktirajte nas za više informacija

Nešto o nama i našoj ponudi za lepljenje tapeta

Mi smo tim profesionalnih majstora za lepljenje tapeta iz Beograda. Da bismo odgovorili na zahteve klijenata i tržišta, stalno usavršavamo svoj rad uvođenjem novih tehnika rada, a sve u cilju pružanja što bolje usluge. Na vaš poziv dolazimo kod vas i dajemo ponudu radova, dogovaramo se o dinamici radova i ceni. Trudimo se da uvek izvršimo ugovorene obaveze i rokove dok isto očekujemo i od klijenata sa kojim sarađujemo. Posebnu pažnju posvećujemo higijeni radnog prostora u toku izvođenja radova i posle završetka radova.

Pozovite nas za više informacija 069/744770